top of page
Info
PURPLE WAVE

Karma bestaat uit muzikanten die hun roots in het caribisch gebied hebben en swingende muziek ten gehore brengen. De basis is caribisch, maar waar nodig, worden er ook andere invloeden toegepast.

Het resultaat is meestal verbluffend; popdeuntjes worden omgetoverd in salsa of merengue, tunes en ballads worden reggea en omgekeerd, echter altijd met het latin caribbean gevoel erin. Daardoor wordt de muziek juist zo apart.

Karma heeft als doel de klant tevreden te stellen waarbij het geheel toch betaalbaar moet zijn. Vandaar dat het mogelijk is de groep in verschillende samenstellingen te boeken, duo/trio of kwartet, waarbij iedere formatie een ander prijskaartje heeft. De kwaliteit van de muziek blijft ongeacht het aantal personen even swingend en van hoog niveau. Door jarenlange podiumervaring weten de muzikanten precies in te spelen op de wensen van hun publiek.

Bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, concerten op buitenpodia bij braderieen of buurtactiviteiten, cafe's etc, ieder evenement krijgt van hun de vereiste aanpak waardoor Karma er altijd in slaagt om van elk optreden een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De basisbezetting is 2 personen
Het is echter mogelijk m.b.t. de gewenste muziek bepaalde uitbreidingen toe te voegen.

 

bottom of page